X

Перелік питань засідання Комісії у пленарному складі

ЗАСІДАННЯ

Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

у пленарному складі

Дата проведення: 26 червня 2024 року

Місце проведення: м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9

Початок засідання: о 14 год 00 хв

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

  1. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 14 травня 2024 року № 59/вс-24 про відмову Колос Ользі Валеріївні в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року
    № 145/зп-23.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Мельник Р.І.)

  1. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 14 травня 2024 року № 60/вс-24 про відмову Нестеренку Максиму Васильовичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року
    № 145/зп-23.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Мельник Р.І.)

  1. Про рекомендування Валігурського Геннадія Юрійовича для призначення на посаду судді Куйбишевського районного суду Запорізької області.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Шевчук Г.М.)

  1. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Господарського суду Луганської області Марченко Юлії Іванівни на відповідність займаній посаді.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Шевчук Г.М.)

  1. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Київського окружного адміністративного суду Панової Ганни Валеріївни на відповідність займаній посаді.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Дух Я.М.)

  1. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду Захарчук-Борисенко Наталії Віталіївни на відповідність займаній посаді.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Дух Я.М.)

     7. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Херсонського міського суду Херсонської області Корецького Дмитра Борисовича на відповідність займаній посаді.                   

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Мельник М.І.)

       8. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Господарського суду Харківської області Буракової Алли Миколаївни на відповідність займаній посаді.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Гацелюк В.О.)