X

Перелік питань засідання Комісії у пленарному складі

ЗАСІДАННЯ

Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

у пленарному складі

Дата проведення: 05 червня 2024 року

Місце проведення: м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9

Початок засідання: о 14 год 00 хв

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

  1. Про продовження кваліфікаційного оцінювання суддів.

(доповідач– член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Чумак С.Ю.)

  1. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 30 квітня 2024 року № 18/вс-24 про відмову Балковому Руслану Леонідовичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Шевчук Г.М.)

  1. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 30 квітня 2024 року № 12/вс-24 про відмову Ткаченку Олександру Анатолійовичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Богоніс М.Б.)

  1. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 09 травня 2024 року № 29/вс-24 про відмову Павленко Оксані Анатоліївні в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Чумак С.Ю.)

  1. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 18 жовтня 2018 року № 236/зп-18 в частині затвердження результатів іспиту за виконання практичного завдання та визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Казанківського районного суду Миколаївської області Іщенко Христини Валеріївни.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Чумак С.Ю.)

  1. Про припинення участі кандидата Волгіної Наталі Петрівни в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів апеляційних судів, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 14 вересня 2023 року № 94/зп-23.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Мельник Р.І.)

  1. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Господарського суду Сумської області Больбіт Вікторії Вікторівни на відповідність займаній посаді.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сабодаш Р.Б.)

  1. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Ленінського районного суду міста Харкова Іванісової Лідії Олександрівни на відповідність займаній посаді.

(доповідач– член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Чумак С.Ю.)

  1. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Київського районного суду міста Одеси Салтан Людмили Володимирівни на відповідність займаній посаді. (ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ)

(доповідач– член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Чумак С.Ю.)

  1. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Дарницького районного суду міста Києва Щасної Тетяни Василівни на відповідність займаній посаді.

(доповідач– член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Кобецька Н.Р.)

  1. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Шевченківського районного суду міста Києва Левицької Тетяни Володимирівни на відповідність займаній посаді.

(доповідач– член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Кобецька Н.Р.)

     12. Про розгляд питання про затвердження в нових редакціях тестових запитань та баз практичних завдань для проведення іспитів у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Чумак С.Ю.)