X

Результати засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Другої палати від 20 грудня 2023 року

22.12.2023

У засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Другої палати взяли участь сім членів Комісії: Сидорович Р.М., Волкова Л.М., Кидисюк Р.А., Коліуш О.Л., Омельян О.С., Сабодаш Р.Б., Чумак С.Ю.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання відрядження 1 (одного) судді до Арцизького районного суду Одеської області.
  2. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання відрядження суддів до Березівського районного суду Одеської області.
  3. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання відрядження суддів до Біляївського районного суду Одеської області.
  4. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про дострокове закінчення відрядження судді Гадяцького районного суду Полтавської області Киричка Станіслава Анатолійовича до Октябрського районного суду міста Полтави.
  5. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання про відрядження 7 (семи) суддів до Зарічного районного суду міста Суми.
  6. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила відмовити у внесенні подання до Вищої ради правосуддя на відрядження судді Бахмацького районного суду Чернігівської області Роздайбіди Олени Володимирівни до Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області.Залишити без розгляду питання про внесення подання про відрядження двох суддів до Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області.
  7. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання щодо відрядження 11 (одинадцяти) суддів до Сумського апеляційного суду.
  8. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання відрядження суддів до Тернівського міського суду Дніпропетровської області.
  9. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання щодо відрядження двох суддів до Устинівського районного суду Кіровоградської області.
  10. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила продовжити строк розгляду питання щодо внесення подання про відрядження суддів до Татарбунарського районного суду Одеської області до 17 січня 2024 року.
  11. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання щодо внесення подання про відрядження суддів до Мар’їнського районного суду Донецької області.
  12. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання відрядження суддів до Чуднівського районного суду Житомирської області.
  13. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання відрядження суддів до Полтавського районного суду Полтавської області.
  14. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила оголосити перерву на 17 січня 2024 року в розгляді питання «Про відрядження суддів до Господарського суду Закарпатської області (продовжено перерву в засіданні 06 грудня 2023 року)».
  15. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання відрядження суддів до Ружинського районного суду Житомирської області.
  16. Вища кваліфікаційна комісія суддів України включила до порядку денного засідання питання «Про розгляд організаційних питань діяльності Другої палати Вищої кваліфікаційної комісії суддів України».

За результатом розгляду вказаного питання Комісія вирішила відкласти на 10 січня 2024 року розгляд питання про відрядження суддів до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська, призначеного до розгляду на 27 грудня 2023 року.