X

Проєкт порядку денного засідання Комісії у пленарному складі

ПРОЄКТ

ЗАСІДАННЯ

Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

у пленарному складі

Дата проведення: 19 грудня 2023 року

Місце проведення: м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9

Початок засідання: о 10 год 00 хв

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про затвердження рейтингу учасників конкурсу на посади суддів місцевих загальних судів у межах конкурсу, оголошеного рішенням Комісії від 14 вересня 2023 року № 95/зп-23.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Пасічник А.В.)

2. Про підтримку рішень колегій Комісії, ухвалених у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

СПИСОК СУДДІВ

2.1. Зорік Микола Володимирович, суддя Ковпаківського районного суду міста Суми.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Омельян О.С.)

2.2. Педенко Ада Михайлівна, суддя Солом’янського районного суду міста Києва.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сабодаш Р.Б.)

2.3. Шарко Наталія Анатоліївна, суддя Генічеського районного суду Херсонської області.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Омельян О.С.)

2.4  Шевченко Анна Василівна, суддя Київського окружного адміністративного суду.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сидорович Р.М.)

  1. Про рекомендування Дяківа Андрія Ігоровича для призначення на посаду судді Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Ігнатов Р.М.)

4. Про рекомендування Краснокутської Наталії Сергіївни для призначення на посаду судді Лисичанського міського суду Луганської області.

5. Про рекомендування Войтуха Олександра Михайловича для призначення на посаду судді Краматорського міського суду Донецької області.

6. Про рекомендування Шевчук Руслани Миколаївни для призначення на посаду судді Заставнівського районного суду Чернівецької області.

7. Про рекомендування Селівона Анатолія Олександровича для призначення на посаду судді Господарського суду Рівненської області.

8. Про рекомендування Мірошниченка Дмитра Євгеновича для призначення на посаду судді Господарського суду Закарпатської області.

9. Про рекомендування Карнауха Назара Петровича для призначення на посаду судді Калинівського районного суду Вінницької області.

10. Про рекомендування Мазура Дмитра Григоровича для призначення на посаду судді Луцького міськрайонного суду Волинської області.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Богоніс М.Б.)

11. Про рекомендування Скриннікової Наталі Сергіївни для призначення на посаду судді Господарського суду Дніпропетровської області.

12. Про рекомендування Перової Олени Володимирівни для призначення на посаду судді Господарського суду Дніпропетровської області.

13. Про рекомендування Соловйової Ольги Олександрівни для призначення на посаду судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області.

14. Про рекомендування Перепелюка Василя Васильовича для призначення на посаду судді Сторожинецького районного суду Чернівецької області.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Гацелюк В.О.)

15. Про рекомендування Денькович Ольги Іванівни для призначення на посаду судді Луцького міськрайонного суду Волинської області.

16. Про рекомендування Михайлової Ілони Миколаївни для призначення на посаду судді Октябрського районного суду міста Полтави.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Кобецька Н.Р.)

17. Про рекомендування Віхрова Олександра Володимировича для призначення на посаду судді Господарського суду Запорізької області.

18. Про рекомендування Савчук Ірини Олександрівни для призначення на посаду судді Житомирського районного суду Житомирської області.

19. Про рекомендування Якімця Тараса Ігоровича для призначення на посаду судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Мельник Р.І.)

20. Про рекомендування Форощук Світлани Анатоліївни для призначення на посаду судді Старобільського районного суду Луганської області.

21. Про рекомендування Гордійчук Наталії Олексіївни для призначення на посаду судді Рівненського міського суду Рівненської області.

22. Про рекомендування Краснокутського Сергія Олександровича для призначення на посаду судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області.

23. Про рекомендування Альошиної Крістіни Юріївни для призначення на посаду судді Запорізького окружного адміністративного суду.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Пасічник А.В.)

24. Про рекомендування Патієвича Андрія Борисовича для призначення на посаду судді Києво-Святошинського районного суду Київської області.

25. Про рекомендування Примак-Березовської Ольги Степанівни для призначення на посаду судді Оболонського районного суду міста Києва.

26. Про рекомендування Балаклицької Ольги Володимирівни для призначення на посаду судді Господарського суду міста Києва.

27. Про рекомендування Озадовського Руслана Юрійовича для призначення на посаду судді Білоцерківського міськрайонного суду Київської області.

28. Про рекомендування Блащука Артема Миколайовича для призначення на посаду судді Подільського районного суду міста Києва.

29. Про рекомендування Жили Володимира Сергійовича для призначення на посаду судді Сихівського районного суду міста Львова.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Шевчук Г.М.)

30. Про перегляд рішення колегії Комісії, ухваленого за результатами розгляду питання про допуск Пукаляка Тараса Михайловича до участі в оголошеному рішенням Комісії від 14 вересня 2023 року № 95/зп-23 конкурсі на зайняття 560 вакантних посад суддів у місцевих судах для кандидатів на посаду судді, зарахованих до резервів на заміщення вакантних посад суддів місцевих судів.

(доповідач – член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сидорович Р.М.)