X

Внесено подання з рекомендацією про дострокове закінчення відрядження судді Центрального районного суду міста Миколаєва

04.10.2023

4 жовтня 2023 року на засіданні Другої палати Вищої кваліфікаційної комісії суддів України розглядалося питання про дострокове закінчення відрядження до інших судів суддів Центрального районного суду міста Миколаєва.

Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про дострокове закінчення відрядження судді Центрального районного суду міста Миколаєва Лагоди Катерини Олександрівни до Приморського районного суду міста Одеси.

Водночас Комісія відмовила у внесенні до ВРП подання про дострокове закінчення відрядження судді Центрального районного суду міста Миколаєва Гречаної Світлани Іванівни до Печерського районного суду міста Києва та судді Центрального районного суду міста Миколаєва Тішка Дмитра Анатолійовича до Київського районного суду міста Одеси.

Тексти рішень Комісії оприлюднюються в підрозділі «Рішення» офіційного вебсайту Комісії.

З інформацією про актуальні процедури відрядження та дострокового закінчення відрядження суддів, що здійснюються Комісією, можна ознайомитись в підрозділі «Відрядження суддів» розділу «Діяльність» офіційного вебсайту Комісії.