X

Засідання Комісії 12 липня 2023 року

27.06.2023

 

12 липня 2023 року об 11:00 відбудеться засідання Комісії, на якому розглядатиметься питання щодо звільнення Мазурка Володимира Антоновича з посади проректора Національної школи суддів України у зв’язку з поданням заяви про звільнення за власним бажанням.

З інформацією про результати засідання Комісії можна ознайомитись після його проведення за цим посиланням.

 

12 липня 2023 року об 11:30 відбудеться засідання Комісії, на якому розглядатимуться такі питання:

І. Про внесення змін до Порядку проходження спеціальної підготовки кандидатами на посаду судді.

ІІ. Про розгляд пропозиції Рахункової палати від 03.01.2020 № 07-41 щодо переведення суддів ліквідованих судів без конкурсу.

ІІІ. Про розгляд заяв члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Богоноса Михайла Богдановича щодо врегулювання потенційного конфлікту інтересів, відведення від прийняття рішень у складі Комісії, а також щодо припинення участі в конкурсах.

ІV. Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Омельяна Олексія Сергійовича щодо врегулювання потенційного конфлікту інтересів та відведення від прийняття рішень у складі Комісії.

V. Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Коліуша Олега Леонідовича щодо врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

VІ. Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Коліуша Олега Леонідовича щодо врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

VІІ. Про затвердження Порядку і методології оцінювання та самооцінювання судді.

З інформацією про результати засідання Комісії можна ознайомитись після його проведення за цим посиланням.