X

Розглянуто питання про відрядження та дострокове закінчення відрядження суддів

18.10.2023

На засіданні Другої палати Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, яке відбулося 18 жовтня 2023 року, розглядалися питання щодо внесення подання з рекомендацією на відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для відправлення правосуддя, а також дострокового закінчення відрядження судді.

У зв’язку з виявленням надмірного рівня судового навантаження в суді Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією на відрядження строком на один рік судді Новомиргородського районного суду Кіровоградської області Лещенко Олени Василівни до Ірпінського міського суду Київської області.

Також Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про дострокове закінчення відрядження судді Донецького окружного адміністративного суду Шувалової Тетяни Олександрівни до Окружного адміністративного суду міста Києва.

З інформацією про актуальні процедури відрядження та дострокового закінчення відрядження суддів, що здійснюються Комісією, можна ознайомитись у підрозділі «Відрядження суддів» розділу «Діяльність» офіційного вебсайту Комісії.