X

Результати засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Першої палати 17 липня 2024 року

18.07.2024

У засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Першої палати взяли участь шість членів Комісії: Богоніс М.Б., Гацелюк В.О., Кобецька Н.Р., Луганський В.І., Мельник Р.І., Шевчук Г.М.

  1.        Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила:

Відмовити у внесенні подання до Вищої ради правосуддя про відрядження судді Теплицького районного суду Вінницької області Довгалюк Людмили Василівни до Богунського районного суду міста Житомира.

Відмовити у внесенні подання до Вищої ради правосуддя про відрядження судді Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області Большакової Тетяни Борисівни до Богунського районного суду міста Житомира.

Відмовити у внесенні подання до Вищої ради правосуддя про відрядження судді Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області Хоцької Людмили Миколаївни до Богунського районного суду міста Житомира.

Відмовити у внесенні подання до Вищої ради правосуддя про відрядження судді Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області Базюка Юрія Петровича до Богунського районного суду міста Житомира.

Залишити без розгляду питання щодо внесення подання про відрядження суддів до Богунського районного суду міста Житомира.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила:

Відмовити у внесенні подання до Вищої ради правосуддя про відрядження судді Косівського районного суду Івано-Франківської області Драч Дар’ї Сергіївни до Уманського міськрайонного суду Черкаської області.

Відмовити у внесенні подання до Вищої ради правосуддя про відрядження судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області Кожевник Оксани Анатоліївни до Уманського міськрайонного суду Черкаської області.

Залишити без розгляду питання щодо внесення подання про відрядження суддів до Уманського міськрайонного суду Черкаської області.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила продовжити строк розгляду питання щодо внесення подання про відрядження суддів до Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області до 07 серпня    2024 року.
  2. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду питання щодо внесення до Вищої ради правосуддя подання про відрядження до Широківського районного суду Дніпропетровської області судді Саксаганського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Ковтун Наталії Григорівни.

Продовжити строк розгляду питання щодо відрядження одного судді до Широківського районного суду Дніпропетровської області до 07 серпня 2024 року.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила відмовити у внесенні до Вищої ради правосуддя подання про відрядження до Апостолівського районного суду Дніпропетровської області судді Ленінського районного суду міста Миколаєва Кирильчука Олега Ігоровича.
  2. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила:

Внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про дострокове закінчення відрядження судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Проніна Сергія Георгійовича до Авдіївського міського суду Донецької області.

Відмовити у внесенні до Вищої ради правосуддя подання про відрядження судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Проніна Сергія Георгійовича до Індустріального районного суду міста Дніпропетровська.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України доповнила перелік питань питанням: «Про подальший розгляд питань про відрядження суддів до Апостолівського районного суду Дніпропетровської області».

За результатами вказаного питання Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила продовжити строк розгляду питання про відрядження суддів до Апостолівського районного суду Дніпропетровської області до 07 серпня 2024 року.