X

Результати засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі колегії 09 травня 2024 року

10.05.2024

У засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі колегії взяли участь три члени Комісії: Пасічник А.В., Сабодаш Р.Б., Чумак С.Ю.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України за результатами допуску кандидатів до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року
    № 145/зп-23, вирішила:

Допустити до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23:

  • кандидатів на посаду судді, допущених до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття 15 вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду як суду першої інстанції:

 

  1. Боднарук Юрій Володимирович
  2. Галишин Андрій Васильович
  3. Гуренко Максим Олександрович
  4. Гусач Олександр Миколайович
  5. Данчук Віталій Валерійович
  6. Івасівка Андрій Петрович
  7. Ільницький Михайло Петрович
  8. Котельва Катерина Олександрівна
  9. Красненко Юрій Володимирович
  10. Кратко Дмитро Михайлович
  11. Легких Віктор Вікторович
  12. Луньова Дар’я Юріївна
  13. Майна Ганна Євгенівна
  14. Майстер Ігор Полікарпович
  15. Назаренко Олег Володимирович
  16. Одарюк Михайло Павлович
  17. Остапенко Дмитро Миколайович
  18. Поліканов Андрій Миколайович
  19. Руденко Олег Сергійович
  20. Семко Вікторія Валеріївна
  21. Сиволап Дмитро Сергійович
  22. Цехан Дмитро Миколайович
  23. Цитульський Володимир Ігорович
  24. Чернова Олена Вікторівна
  25. Щербіна Артем Валентинович.
  • Кандидатів на посаду судді, допущених до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття 10 вакантних посад суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду:
  1. Валігурська Людмила Василівна
  2. Волков Андрій Станіславович
  3. Дмитрієва Марія Михайлівна
  4. Дорошенко Наталія Олексіївна
  5. Євтушенко Олексій Іванович
  6. Зубицька Любов Миколаївна
  7. Івашін Євген Володимирович
  8. Ковальова Юлія Валеріївна
  9. Крикливий Віталій Вікторович
  10. Кричун Юрій Анатолійович
  11. Кукоба Олександр Олександрович
  12. Оболєнська Світлана Анатоліївна
  13. Смаль Інна Анатоліївна
  14. Федорак Леся Миколаївна
  15. Чайкін Ігор Борисович
  16. Янголь Євгеній Васильович.

Відкласти розгляд питання щодо допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду стосовно Книженко Оксани Олександрівни до розгляду заяви про самовідвід члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сабодаша Р.Б.

Відкласти розгляд питання для додаткового вивчення документів:

-          Кандидатів на зайняття 15 вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду як суду першої інстанції:

1.         Висоцька Ганна Володимирівна

2.         Вітязь Оксана Петрівна

3.         Куксюк Андрій Леонтійович

4.         Проценко Анна Миколаївна

5.         Сакун Дар’я Ігорівна

6.         Чеботаренко Оксана Леонідівна.

-          Кандидатів на посаду 10 вакантних посад суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду:

1.         Куценко Михайло Олександрович

2.         Луценко Олег Петрович

3.         Радченко Віталій Євгенович

4.         Стоматов Едуард Григорович

5.         Федяєв Сергій Володимирович

6.         Юрлагіна Тамара Володимирівна.

Відмовити Кравцовій Аллі Валентинівні в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

Відмовити Чуйко Лілії Андріївні в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

Відмовити Дегтярьову Дмитру Тимофійовичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду, оголошеного рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

Відмовити Сєріковій Катерині Сергіївні в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду, оголошеного рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

Відмовити Милованову Руслану Валерійовичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду, оголошеного рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

Відмовити Павленко Оксані Анатоліївні в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду, оголошеного рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

Відмовити Пастернаку Юрію Богдановичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду, оголошеного рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

Відмовити Хомініч Світлані Володимирівні в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів  Вищого антикорупційного суду, оголошеного рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України включила до переліку питань питання «Про припинення проведення кваліфікаційного оцінювання судді Катеринопільського районного суду Черкаської області Кошіль Наталії Михайлівни».

За результатом розгляду вказаного питання Комісія вирішила припинити кваліфікаційне оцінювання судді Катеринопільського районного суду Черкаської області Кошіль Наталії Михайлівни.