X

Результати засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Другої палати 08 травня 2024 року

10.05.2024

У засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Другої палати взяли участь шість членів Комісії: Сидорович Р.М., Волкова Л.М., Дух Я.М., Коліуш О.Л., Омельян О.С., Сабодаш Р.Б.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила продовжити строк розгляду питання про відрядження суддів до Васильківського районного суду Дніпропетровської області до 05 червня 2024 року.
  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила продовжити строк розгляду питання про відрядження суддів до Заводського районного суду міста Запоріжжя до 29 травня 2024 року.
  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила:

Відмовити у внесенні до Вищої ради правосуддя подання про відрядження до Новозаводського районного суду міста Чернігова судді Корюківського районного суду Чернігівської області Карапути Олени Олександрівни.

Залишити без розгляду повідомлення Державної судової адміністрації України в частині відрядження чотирьох суддів до Новозаводського районного суду міста Чернігова.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання щодо відрядження суддів до Тростянецького районного суду Сумської області.