X

Результати засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України 07 серпня 2024 року у складі Першої палати

08.08.2024

У засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Першої палати взяли участь шість членів Комісії: Богоніс М.Б., Гацелюк В.О., Кобецька Н.Р., Луганський В.І., Пасічник А.В., Шевчук Г.М.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання щодо відрядження суддів до Апостолівського районного суду Дніпропетровської області.           
  2. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією на відрядження до Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області строком на один рік судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області Кожевник Оксани Анатоліївни.           
  3. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила відмовити у внесенні до Вищої ради правосуддя подання про відрядження до Широківського районного суду Дніпропетровської області судді Ленінського районного суду міста Миколаєва Кирильчука Олега Ігоровича.