X

Проєкт ЄС «Право-Justice» надав міжнародну технічну допомогу Комісії

21.12.2023

18 грудня 2023 року Вища кваліфікаційна комісія суддів України отримала офісне обладнання в межах міжнародної технічної допомоги та Меморандуму про співпрацю від одного із стратегічних партнерів Комісії – Проєкту Європейського Союзу «Право-Justice».

Керівник Проєкту Оксана Цимбрівська завітала до ВККСУ та висловила підтримку Комісії.

Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Роман Ігнатов подякував Проєкту ЄС «Право-Justice» за довготривалу співпрацю та надану допомогу, зокрема потужне підсилення технічного забезпечення. Отримана допомога – офісне обладнання (ноутбуки та багатофункціональні принтери), яке сприятиме стабільній та безперебійній діяльності Комісії. 

Пані Цимбрівська запевнила, що Проєкт і надалі залишатиметься надійним партнером та надаватиме необхідну матеріальну й експертну підтримку в посиленні інституційної спроможності як ВККСУ, так й інших органів судової влади.

Нагадаємо, Проєкт Європейського Союзу «Підтримка реформ та цифровізації сектору юстиції в Україні («Право-Justice»)» фінансується Європейським Союзом та реалізується Французькою агенцією міжнародної технічної допомоги «Expertise France». 07 вересня 2023 року між Вищою кваліфікаційною комісією суддів України та Проєктом Європейського Союзу «Право-Justice» підписано Меморандум про співпрацю.