X

Повідомлення про засідання Комісії у складі колегії 19 лютого 2024 року

07.02.2024

Повідомляємо, що 19 лютого 2024 року об 11:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

  1. Про дослідження досьє, проведення співбесіди та визначення результатів кваліфікаційного оцінювання судді Мар’їнського районного суду Донецької області Сенаторова Володимира Анатолійовича на відповідність займаній посаді.
  2. Про дослідження досьє, проведення співбесіди та визначення результатів кваліфікаційного оцінювання судді Фастівського міськрайонного суду Київської області Бутенка Вадима Олексійовича на відповідність займаній посаді.
  3. Про дослідження досьє, проведення співбесіди та визначення результатів кваліфікаційного оцінювання судді Звенигородського районного суду Черкаської області Кравченко Тетяни Миколаївни на відповідність займаній посаді.
  4. Про продовження дослідження досьє, проведення співбесіди та визначення результатів кваліфікаційного оцінювання судді Святошинського районного суду міста Києва Борденюка Володимира Васильовича на відповідність займаній посаді.

З інформацією про результати засідання Комісії у складі колегії можна ознайомитися після його проведення за посиланням.