X

Повідомлення про засідання Комісії у складі колегії 18 грудня 2023 року

06.12.2023

Повідомляємо, що 18 грудня 2023 року об 11:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

  1. Про дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді судді Вовчанського районного суду Харківської області Уханьової Ірини Степанівни.
  2. Про дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді судді Дзержинського міського суду Донецької області Довженко Ольги Віталіївни.
  3. Про дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді судді Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Нестеренка Олексія Михайловича.
  4. Про дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді судді Арцизького районного суду Одеської області Череватої Вероніки Іванівни.
  5. Про продовження дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді судді Святошинського районного суду міста Києва Борденюка Володимира Васильовича (оголошено перерву в засіданні Комісії 04 грудня 2023 року).

З інформацією про результати засідання Комісії у складі колегії можна ознайомитися після його проведення за посиланням.