X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 19 червня 2024 року

14.06.2024

Повідомляємо, що 19 червня 2024 року о 12:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) розглядатимуться такі питання:

1.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Коліуша Олега Леонідовича про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

2.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сабодаша Романа Богдановича про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

3.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Мельника Руслана Івановича про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

4.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Мельника Руслана Івановича про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

5.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Духа Ярослава Михайловича про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

6.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Волкової Людмили Миколаївни про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

7.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Гацелюка Віталія Олександровича про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

8.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Гацелюка Віталія Олександровича про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

9.    Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Шевчук Галини Михайлівни про врегулювання потенційного конфлікту інтересів.

10.  Про розгляд заяви члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Богоноса Михайла Богдановича про самовідвід.

11.  Про призначення кваліфікаційного оцінювання в межах конкурсу на зайняття 550 вакантних посад суддів апеляційних судів, оголошеного рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 14 вересня 2023 року № 94/зп-23 (зі змінами).

12.  Про затвердження Положення про порядок складання кваліфікаційного іспиту та методику оцінювання кандидатів.

13.  Про призначення кваліфікаційного оцінювання суддів у зв’язку з накладенням дисциплінарного стягнення.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.