X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 19 червня 2024 року

07.06.2024

Повідомляємо, що 19 червня 2024 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) розглядатимуться такі питання:

1.         Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України
від 14 травня 2024 року № 33/вс-24 про відмову Григор’єву Ростиславу Ігоровичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.

2.         Про припинення кваліфікаційного оцінювання судді Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Вишневої Аліни Володимирівни.

3.         Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська Башмакова Євгена Анатолійовича на відповідність займаній посаді.

4.         Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Господарського суду Одеської області Ровинського Олександра Юрійовича на відповідність займаній посаді.

5.         Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Вінницького міського суду Вінницької області Борисюк Інни Едуардівни на відповідність займаній посаді.

6.         Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Рівненського окружного адміністративного суду Гломба Юрія Олександровича на відповідність займаній посаді.

7.         Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Львівського апеляційного господарського суду Малех Ірини Богданівни на відповідність займаній посаді.

8.         Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Окружного адміністративного суду міста Києва Саніна Богдана Володимировича на відповідність займаній посаді.

9.         Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Голованівського районного суду Кіровоградської області Ярової Лесі Сергіївни на відповідність займаній посаді.

10.       Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Іваницького Руслана Степановича на відповідність займаній посаді.

11.       Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Печерського районного суду міста Києва Горкавої Вікторії Юріївни на відповідність займаній посаді.

12.       Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Господарського суду Донецької області Уханьової Ольги Олегівни на відповідність займаній посаді.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.