X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 13 березня 2024 року

01.03.2024

Повідомляємо, що 13 березня 2024 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

  1. Про рекомендування Світлик Оксани Михайлівни для призначення на посаду судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.
  2. Про рекомендування Гусейнова Кімала Анатолійовича для призначення на посаду судді Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області.
  3. Про рекомендування Польової Вікторії Євгенівни для призначення на посаду судді Новоушицького районного суду Хмельницької області.
  4. Про рекомендування Антіпової Тетяни Анатоліївни для призначення на посаду судді Розівського районного суду Запорізької області.
  5. Про розгляд заяв кандидата на посаду судді Червонозаводського районного суду міста Харкова Лук’яненко Єлизавети Володимирівни щодо перегляду рішення Комісії у складі колегії від 06 лютого 2024 року № 108/дс-24 про відмову в наданні рекомендації для призначення кандидата на посаду судді.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.