X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 12 грудня 2023 року

01.12.2023

Повідомляємо, що 12 грудня 2023 року о 10:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

1. Про затвердження рейтингу учасників конкурсу на посади суддів місцевих господарських судів у межах конкурсу, оголошеного рішенням Комісії від 14 вересня 2023 року № 95/зп-23.

2. Про рекомендування Дудікова Андрія Володимировича для призначення на посаду судді Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.

3. Про рекомендування Мартиненко Валерії Сергіївни для призначення на посаду судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області.

4. Про рекомендування Чорного Ігоря Ярославовича для призначення на посаду судді Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.

5. Про рекомендування Чорної Олени Володимирівни для призначення на посаду судді Покровського районного суду Дніпропетровської області.»

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.