X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 12 червня 2024 року

29.05.2024

Повідомляємо, що 12 червня 2024 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) розглядатимуться такі питання:

  1. Про перегляд рішення Комісії від 29 січня 2019 року № 15/зп-19 щодо результатів виконаного практичного завдання в межах процедури оцінювання суддів на відповідність займаній посаді за заявою судді Рубіжанського міського суду Луганської області Кобзаря Юрія Юрійовича.
  2. Про проведення повторного кваліфікаційного оцінювання судді Черкаського окружного адміністративного суду Новікової Тамари Вадимівни.
  3. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Апеляційного суду Дніпропетровської області Максюти Жанни Іванівни на відповідність займаній посаді.
  4. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Святошинського районного суду міста Києва Макаренка Володимира Вячеславовича на відповідність займаній посаді.
  5. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Харківського окружного адміністративного суду Зоркіної Юлії Володимирівни на відповідність займаній посаді.
  6. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Рівненського апеляційного господарського суду Мамченко Юлії Андріївни на відповідність займаній посаді.
  7. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Печерського районного суду міста Києва Москаленко Катерини Олександрівни на відповідність займаній посаді.
  8. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Шевченківського районного суду міста Києва Радчикової Олени Петрівни на відповідність займаній посаді.
  9. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області Щербака Дениса Сергійовича на відповідність займаній посаді.
  10. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Деснянського районного суду міста Києва Петріщевої Ірини Валентинівни на відповідність займаній посаді.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.