X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 11 вересня 2024 року

10.09.2024

Повідомляємо, що 11 вересня 2024 року о 13:30 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) розглядатимуться такі питання:

1. Про призначення кваліфікаційного іспиту під час кваліфікаційного оцінювання в межах оголошеного рішенням Комісії від 14 вересня 2023 року № 94/зп-23 (зі змінами) конкурсу на зайняття вакантних посад суддів в апеляційних судах.

2. Про визначення результатів першого етапу кваліфікаційного оцінювання суддів «Іспит» та допуск до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» за результатами іспиту, складеного суддями місцевих судів (адміністративна спеціалізація).

3. Про визначення результатів першого етапу кваліфікаційного оцінювання суддів «Іспит» та допуск до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» за результатами іспиту, складеного суддею місцевого суду (цивільна спеціалізація).

4. Про визначення результатів першого етапу кваліфікаційного оцінювання суддів «Іспит» та допуск до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» за результатами іспиту, складеного суддею апеляційного суду (цивільна спеціалізація).

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.