X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 05 грудня 2023 року

25.11.2023

Повідомляємо, що 05 грудня 2023 року о 10:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

І. Про затвердження рейтингу учасників конкурсу на посади суддів місцевих адміністративних судів у межах конкурсу, оголошеного рішенням Комісії від 14 вересня 2023 року № 95/зп-23.

ІІ. Про підтримку рішень колегій Комісії, ухвалених у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді, стосовно таких суддів:

- Хайдарової Інни Олексіївни, судді Херсонського міського суду Херсонської області;

- Гуцола Максима Павловича, судді Міловського районного суду Луганської області;

- Шереметьєвої Людмили Антонівни, судді Солом’янського районного суду міста Києва;

- Чередніченко Наталії Петрівни, судді Голосіївського районного суду міста Києва.

ІІІ. Про рекомендування Данчука Віталія Валерійовича для призначення на посаду судді Лугинського районного суду Житомирської області.

ІV. Про рекомендування Кошлі Андрія Олександровича для призначення на посаду судді Добропільського міськрайонного суду Донецької області.

V. Про рекомендування Данилів Софії Вікторівни для призначення на посаду судді Красноармійського міськрайонного суду Донецької області.

VІ. Про рекомендування Бобрової Юлії Юріївни для призначення на посаду судді Біловодського районного суду Луганської області.

VІІ. Про рекомендування Свинченко Галини Дмитрівни для призначення на посаду судді Лугинського районного суду Житомирської області.»

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.