X

Повідомлення про засідання Комісії 29 серпня 2023 року

17.08.2023

Повідомляємо, що 29 серпня 2023 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

І. Про розгляд повідомлення Смалюка Р.В. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Апеляційного суду Харківської області (нині Харківський апеляційний суд) Яциною Віктором Борисовичем у декларації доброчесності судді за 2017 рік.

ІІ. Про розгляд повідомлення Смалюка Р.В. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Восьмого апеляційного адміністративного суду Ніколіним Володимиром Володимировичем у декларації доброчесності судді за 2017 рік.

ІІІ. Про розгляд повідомлення Гашпара О.Р. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) відомостей, указаних суддею Деснянського районного суду міста Чернігова Коверзневим Вадимом Олександровичем у декларації родинних зв’язків судді за 2014 – 2018 роки.

IV. Про розгляд повідомлення представника громадської організації «ФУНДАЦІЯ ДЕЮРЕ» Смалюка Р.В. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність
(у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Кропивницького апеляційного суду Бондарчука Руслана Анатолійовича у декларації доброчесності судді за 2016 рік.

V. Про розгляд повідомлення Маселка Р.А. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Широян Тетяною Анатоліївною у декларації доброчесності судді за 2015 рік.

VI. Про розгляд повідомлення Маселка Р.А. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Оболонського районного суду міста Києва Шевчуком Андрієм Васильовичем у декларації доброчесності судді за 2016 рік.

VІI. Про розгляд повідомлення Маселка Р.А. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Верховного Суду України Ємцем Анатолієм Анатолійовичем у декларації доброчесності судді за 2016 рік.

З інформацією про результати засідання Комісії у складі колегії можна ознайомитися після його проведення за посиланням ».

 *це посилання скеровує на перелік питань на засідання Комісії у складі колегії від 29 серпня 2023 року о 14:00, що міститься в підрозділі «Порядок денний» розділу «Засідання Комісії».