X

Повідомлення про засідання Комісії 21 серпня 2023 року

09.08.2023

Повідомляємо, що 21 серпня 2023 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

І. Про розгляд повідомлення Чашей Н.А. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду Харківської області Калініченко Наталією Вадимівною у декларації доброчесності судді за 2018 рік.

ІІ. Про розгляд повідомлення Гусара П.П. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Коломацького районного суду Харківської області Скляренком Михайлом Олексійовичем у декларації доброчесності судді за 2020 рік.

ІІІ. Про розгляд повідомлення Гусара П.П. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Коломацького районного суду Харківської області Скляренком Михайлом Олексійовичем у декларації доброчесності судді за 2021 рік.

ІV. Про розгляд повідомлення Гусара П.П. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Коломацького районного суду Харківської області Скляренком Михайлом Олексійовичем у декларації доброчесності судді за 2022 рік.

З інформацією про результати засідання Комісії у складі колегії можна ознайомитися після його проведення за посиланням.