X

Повідомлення про засідання Комісії 14 серпня 2023 року

03.08.2023

Повідомляємо, що 14 серпня 2023 року о 13:00 в приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

І. Про розгляд повідомлення Смалюка Р.В., щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (в тому числі неповноту) тверджень, вказаних суддею апеляційного суду Одеської області Заїкіним Анатолієм Павловичем у декларації доброчесності судді за 2017 рік.

ІІ. Про розгляд повідомлення Смалюка Р.В., щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (в тому числі неповноту) тверджень, вказаних суддею Восьмого апеляційного адміністративного суду Качмаром Володимиром Ярославовичем у декларації доброчесності судді за 2017 рік.

ІІІ. Про розгляд повідомлення представника громадської організації «ФУНДАЦІЯ ДЕЮРЕ» Смалюка Р.В., щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (в тому числі неповноту) відомостей, вказаних суддею Святошинського районного суду міста Києва Миколаєць (Єросовою) Іванною Юріївною у декларації родинних зв’язків судді за 2013 –2017 роки.

З інформацією про результати засідання Комісії у складі колегії можна ознайомитися після його проведення за посиланням.