X

Повідомлення про засідання Комісії 12 жовтня 2023 року

11.10.2023

Повідомляємо, що 12 жовтня 2023 року о 13:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

  1. Про внесення змін до Положення про автоматизовану систему визначення членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України для підготовки до розгляду і доповіді справ, затвердженого рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 07 листопада 2016 року № 146/зп-16.
  2. Про врегулювання виплати матеріальної (грошової) допомоги працівникам секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.
  3. Про призначення до розгляду в засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у пленарному складі питання щодо підтримки рішення колегії Вищої кваліфікаційної комісії суддів України «Про результати кваліфікаційного оцінювання судді Вінницького окружного адміністративного суду Вільчинського О.В. на відповідність займаній посаді» від 24 квітня 2019 року № 123/ко-19.
  4. Про призначення оцінювання суддів місцевих судів на відповідність займаній посаді та призначення іспиту під час кваліфікаційного оцінювання.
  5. Про створення тимчасової колегії Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.