X

Повідомлення про засідання Комісії 07 серпня 2023 року

04.08.2023

Повідомляємо, що 07 серпня 2023 року о 14:00 в приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

І. Про розгляд повідомлення Бірюкова А.В. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Одеського апеляційного суду Джулаєм Олександром Борисовичем у декларації доброчесності за 2015 рік.

ІІ. Про розгляд повідомлення Маселка Р.А. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Апеляційного суду міста Києва Гладієм Степаном Васильовичем у декларації доброчесності за 2016 та 2017 роки.

ІІІ. Про розгляд повідомлення в.о. голови громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» Хаджинова С.В. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) відомостей, указаних суддею Апеляційного суду міста Харкова Бровченком Ігорем Олександровичем у декларації родинних зв’язків за 2013 – 2017 роки.

ІV. Про розгляд повідомлення Маселка Р.А. щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Згурівського районного суду Київської області Денисенко Наталією Олександрівною у декларації доброчесності судді за 2016 рік.

З інформацією про результати засідання Комісії можна ознайомитися після його проведення за посиланням.