X

Оголошено добір на посаду заступника керівника секретаріату Комісії

05.08.2024

У засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, що відбулося 31 липня 2024 року, ухвалено рішення про оголошення добору на вакантну посаду державної служби категорії «А» – заступника керівника секретаріату ВККСУ.

Для проведення добору утворено комісію у складі членів ВККСУ Михайла Богоноса (голова комісії), Руслана Мельника, Олексія Омельяна, Андрія Пасічника. Її завдання попередньо опрацювати подані кандидатами документи, провести співбесіди з допущеними до добору особами та внести рекомендацію пленарному складу Комісії про призначення на вакантну посаду.

Особам, які бажають взяти участь у доборі на вакантну посаду та відповідають встановленим вимогам, у період з 12 серпня 2024 року до 30 серпня 2024 року (включно) необхідно надіслати на електронну пошту inbox@vkksu.gov.ua документи із накладеним кваліфікованим електронним підписом.

Нагадаємо, що призначення на посаду державної служби здійснюється строково з урахуванням особливостей, передбачених частиною пʼятою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану». 

З посадовими обов’язками, умовами оплати праці, вимогами до кандидатів та переліком необхідних документів можна ознайомитись за посиланням.