X

Доповнено перелік питань засідання Комісії у пленарному складі 25 вересня 2024 року

24.09.2024

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України доповнено перелік питань засідання Комісії у пленарному складі, призначеного на 25 вересня 2024 року о 14:00, додатковими питаннями:

5.         Про внесення пропозицій Вищій раді правосуддя щодо включення до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

6. Про розгляд доповідної записки керівника юридичного управління секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Кідіної Н.В. від 19 серпня 2024 року (після оголошення перерви 18 вересня 2024 року).

7. Про проведення повторного автоматизованого розподілу справ між членами Вищої кваліфікаційної комісії суддів України для продовження кваліфікаційного оцінювання суддів на відповідність займаній посаді.

8. Про визначення результатів першого етапу кваліфікаційного оцінювання суддів «Іспит» та допуск до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» за результатами іспиту, складеного суддями місцевих судів (адміністративна спеціалізація).

9. Про визначення результатів першого етапу кваліфікаційного оцінювання суддів «Іспит» та допуск до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» за результатами іспиту, складеного суддями місцевих судів (цивільна спеціалізація).

10. Про визначення результатів першого етапу кваліфікаційного оцінювання суддів «Іспит» та допуск до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» за результатами іспиту, складеного суддями місцевих судів (кримінальна спеціалізація).

11. Про виключення окремих запитань із переліків питань тестування для проведення кваліфікаційного іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів апеляційних судів, оприлюднених згідно з рішенням Комісії від 15 липня  2024 року № 221/зп-24, та виключення окремої судової справи із номерів судових справ, що використовувалися при розробленні модельних судових рішень для проведення кваліфікаційного іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів апеляційних судів, оприлюднених згідно з рішенням Комісії від 21 серпня
2024 року № 260/зп-24.

12. Про затвердження форм документів, необхідних для проведення першого етапу кваліфікаційного іспиту «Тестування загальних знань у сфері права та знань зі спеціалізації відповідного суду» під час кваліфікаційного оцінювання, призначеного рішенням Комісії від 11 вересня 2024 року № 270/зп-24 у межах конкурсу на зайняття вакантних посад суддів в апеляційних судах, оголошеного рішенням Комісії
від 14 вересня 2023 року № 94/зп-23 (зі змінами).

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.