X

Доповнено перелік питань засідання Комісії у пленарному складі 22 травня 2024 року

17.05.2024

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України доповнено перелік питань засідання Комісії у пленарному складі, призначеного на 22 травня 2024 року о 14:00, додатковими питаннями:

4. Про погодження встановлення розміру премії державним службовцям секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, які займають посади державної служби категорії «А».

5. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області Живоглядова Андрія Миколайовича на відповідність займаній посаді.

6. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Апеляційного суду Волинської області Борсука Петра Павловича на відповідність займаній посаді.

7. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Харківського апеляційного адміністративного суду Курило Ліани Володимирівни на відповідність займаній посаді.

8. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Господарського суду Одеської області Зайцева Юрія Олексійовича на відповідність займаній посаді.

9. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду Юхно Ірини Валеріївни на відповідність займаній посаді.

10. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Шевченківського районного суду міста Києва Маліновської Валентини Миколаївни на відповідність займаній посаді.

11. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Шевченківського районного суду міста Львова Глинської Дарини Богданівни на відповідність займаній посаді.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.