X

Доповнено перелік питань засідання Комісії у пленарному складі 12 червня 2024 року

10.06.2024

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України доповнено перелік питань засідання Комісії у пленарному складі, призначеного на 12 червня 2024 року о 14:00, такими питаннями:

11.  Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Скадовського районного суду Херсонської області Кустова Олександра Юрійовича на відповідність займаній посаді.

12.  Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Господарського суду Миколаївської області Корицької Вікторії Олександрівни на відповідність займаній посаді.

13.  Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Апеляційного суду Дніпропетровської області Мазниці Андрія Анатолійовича на відповідність займаній посаді.

14.  Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Ленінського районного суду міста Харкова Пашнєва Вячеслава Григоровича на відповідність займаній посаді.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.