X

Доповнено перелік питань засідання Комісії у пленарному складі 09 жовтня 2024 року

08.10.2024

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України доповнено перелік питань засідання Комісії у пленарному складі, призначеного на 09 жовтня 2024 року о 14:00, додатковими питаннями:

5. Про визначення результатів першого етапу кваліфікаційного оцінювання суддів «Іспит» та допуск до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» за результатами іспиту, складеного суддею апеляційного суду (господарська спеціалізація).

6. Про визначення результатів першого етапу кваліфікаційного оцінювання суддів «Іспит» та допуск до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди» за результатами іспиту, складеного суддями місцевих судів (господарська спеціалізація).

7. Про оприлюднення переліку питань тестування для проведення кваліфікаційного іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.