X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 16 жовтня 2024 року

04.10.2024

Повідомляємо, що 16 жовтня 2024 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) розглядатимуться такі питання:

1. Про припинення участі кандидата Батрака Віталія Володимировича в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів апеляційних судів, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 14 вересня 2023 року № 94/зп-23.

2. Про припинення участі кандидата Строілова Сергія Олександровича в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів апеляційних судів, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 14 вересня 2023 року № 94/зп-23.

3. Про припинення проведення кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді Ревуса Олега Ігоровича та ведення його суддівського досьє.

4. Про припинення проведення кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді Березіної Юлії Петрівни та ведення її суддівського досьє.

5. Про припинення проведення кваліфікаційного оцінювання судді Київського апеляційного суду Сахно Романа Івановича на відповідність займаній посаді.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.