X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 02 жовтня 2024 року

20.09.2024

Повідомляємо, що 02 жовтня 2024 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) розглядатимуться такі питання:

1. Про рекомендування Фисун Лариси Станіславівни для призначення на посаду судді Великоновосілківського районного суду Донецької області.

2. Про рекомендування Короля Олександра Валентиновича для призначення на посаду судді Ізяславського районного суду Хмельницької області.

3. Про рекомендування Слісаря Андрія Валерійовича для призначення на посаду судді Менського районного суду Чернігівської області.

4. Про припинення проведення кваліфікаційного оцінювання судді Сьомого апеляційного адміністративного суду Мойсюка Миколи Івановича на відповідність займаній посаді.

5. Про припинення проведення кваліфікаційного оцінювання судді Харківського окружного адміністративного суду Зоркіної Юлії Володимирівни на відповідність займаній посаді.

6. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Київського окружного адміністративного суду Головенка Олега Дмитровича на відповідність займаній посаді.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.