X

Результати засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України 08 серпня 2024 року у складі колегії № 2

09.08.2024

У засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі колегії № 2 взяли участь три члени Комісії: Волкова Л.М., Кидисюк Р.А., Сидорович Р.М.

1          Вища кваліфікаційна комісія суддів України за результатами дослідження досьє, проведення співбесіди та визначення результатів кваліфікаційного оцінювання суддів на відповідність займаній посаді вирішила:

  1. 1.1 Визначити, що суддя Великоновосілківського районного суду Донецької області Фисун Лариса Станіславівна за результатами кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді набрала 711,125 бала.

Визнати суддю Великоновосілківського районного суду Донецької області Фисун Ларису Станіславівну такою, що відповідає займаній посаді.

  1. 1.2 Визначити, що суддя Апостолівського районного суду Дніпропетровської області Семенова Наталія Миронівна за результатами кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді набрала 589,625 бала.

Визнати суддю Апостолівського районного суду Дніпропетровської області Семенову Наталію Миронівну такою, що не відповідає займаній посаді.

Внести подання до Вищої ради правосуддя про звільнення з посади судді Апостолівського районного суду Дніпропетровської області Семенової Наталії Миронівни.