X

Результати засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Другої палати 17 липня 2024 року

18.07.2024

У засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у складі Другої палати взяли участь шість членів Комісії: Волкова Л.М., Дух Я.М., Кидисюк Р.А., Сабодаш Р.Б., Сидорович Р.М., Чумак С.Ю.

  1.  Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила:

Відмовити у внесенні подання на відрядження судді Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Данилів Софії Вікторівни до Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області.

Відмовити у внесенні подання на відрядження судді Шевченківського районного суду міста Запоріжжя Савеленко Олександри Анатоліївни до Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області.

Залишити без розгляду та повернути до Державної судової адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання щодо відрядження суддів до Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області.           

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила:

Відмовити у внесенні до Вищої ради правосуддя подання про відрядження до Деснянського районного суду міста Чернігова судді Корюківського районного суду Чернігівської області Карапути Олени Олександрівни.

Продовжити розгляд повідомлення Державної судової адміністрації України від 20 червня 2024 року в частині питання про відрядження двох суддів до Деснянського районного суду міста Чернігова.

  1. Вища кваліфікаційна комісія суддів України вирішила залишити без розгляду та повернути Державній судовій адміністрації України повідомлення про необхідність розгляду питання про відрядження суддів до Полтавського районного суду Полтавської області.