X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 05 червня 2024 року

24.05.2024

Повідомляємо, що 05 червня 2024 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) розглядатимуться такі питання:

  1. Про продовження кваліфікаційного оцінювання суддів.
  2. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 30 квітня 2024 року № 18/вс-24 про відмову Балковому Руслану Леонідовичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.
  3. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 30 квітня 2024 року № 12/вс-24 про відмову Ткаченку Олександру Анатолійовичу в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.
  4. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України  від 09 травня 2024 року № 29/вс-24 про відмову Павленко Оксані Анатоліївні в допуску до проходження кваліфікаційного оцінювання та участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 23 листопада 2023 року № 145/зп-23.
  5. Про перегляд рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 18 жовтня 2018 року № 236/зп-18 в частині затвердження результатів іспиту за виконання практичного завдання та визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Казанківського районного суду Миколаївської області Іщенко Христини Валеріївни.
  6. Про припинення участі кандидата Волгіної Наталі Петрівни в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів апеляційних судів, оголошеному рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 14 вересня 2023 року № 94/зп-23.
  7. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Господарського суду Сумської області Больбіт Вікторії Вікторівни на відповідність займаній посаді.
  8. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Ленінського районного суду міста Харкова Іванісової Лідії Олександрівни на відповідність займаній посаді.
  9. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Київського районного суду міста Одеси Салтан Людмили Володимирівни на відповідність займаній посаді.
  10. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Дарницького районного суду міста Києва Щасної Тетяни Василівни на відповідність займаній посаді.
  11. Про визначення стадії (етапу), з якої продовжується оцінювання судді Шевченківського районного суду міста Києва Левицької Тетяни Володимирівни на відповідність займаній посаді.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.