X

Повідомлення про засідання Комісії у складі колегії 25 червня 2024 року

20.05.2024

Повідомляємо, що 25 червня 2024 року об 11:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

  1. Про розгляд повідомлення Громадської організації «НАРОДНЕ КОЛО» щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у декларації доброчесності судді за 2015 рік.
  2. Про розгляд повідомлення Громадської організації «НАРОДНЕ КОЛО» щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у декларації доброчесності судді за 2016 рік.
  3. Про розгляд повідомлення Громадської організації «НАРОДНЕ КОЛО» щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у декларації доброчесності судді за 2017 рік.
  4. Про розгляд повідомлення Громадської організації «НАРОДНЕ КОЛО» щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у декларації доброчесності судді за 2018 рік.
  5. Про розгляд повідомлення Громадської організації «НАРОДНЕ КОЛО» щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у декларації доброчесності судді за 2019 рік.
  6. Про розгляд повідомлення Громадської організації «НАРОДНЕ КОЛО» щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у декларації доброчесності судді за 2020 рік.
  7. Про розгляд повідомлення Громадської організації «НАРОДНЕ КОЛО» щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у декларації доброчесності судді за 2021 рік.
  8. Про розгляд повідомлення Громадської організації «НАРОДНЕ КОЛО» щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у декларації доброчесності судді за 2022 рік.

З інформацією про результати засідання Комісії у складі колегії можна ознайомитися після його проведення за посиланням.