X

Про розгляд питання щодо визначення складів колегій Комісії для перевірки практичних завдань, виконаних суддями під час іспитів, призначених рішенням Комісії від 02 березня 2018 року, у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді

Вища кваліфікаційна комісія суддів України
Рішення
02.03.2018
37/зп-18
Про розгляд питання щодо визначення складів колегій Комісії для перевірки практичних завдань, виконаних суддями під час іспитів, призначених рішенням Комісії від 02 березня 2018 року, у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді

Вища кваліфікаційна комісія суддів України у пленарному складі:

головуючого – Козьякова С.Ю.,

членів Комісії: Василенка А.В., Весельської Т.Ф., Заріцької А.О.,  Козлова А.Г., Лукаша Т.В., Луцюка П.С., Макарчука М.А., Мішина М.І., Тітова Ю.Г., Устименко В.Є., Шилової Т.С., Щотки С.О.,

розглянувши питання про визначення складів колегій Комісії для перевірки практичних завдань, виконаних суддями під час іспитів, призначених рішенням Комісії від 02 березня 2018 року, у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді,

встановила:

Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 02 березня 2018 року у процедурі кваліфікаційного оцінювання суддів на відповідність займаній посаді призначено іспит.

Відповідно до частини другої статті 85 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» (далі – Закон) і пункту 2 розділу I Порядку проведення іспиту та методики встановлення його результатів у процедурі кваліфікаційного оцінювання, затвердженого рішенням Комісії від 04 листопада 2016 року № 144/зп-16 (зі змінами) (далі – Порядок), однією зі стадій іспиту є виконання практичного завдання.

Згідно з пунктом 9 розділу V Порядку перевірка та встановлення результатів виконаного учасником іспиту практичного завдання здійснюється членами Комісії, які забезпечують проведення відповідного кваліфікаційного оцінювання.

Пунктом 10 розділу V Порядку визначено, що розподіл виконаних учасниками іспиту практичних завдань для перевірки колегіями Комісії здійснюється з використанням спеціального програмного комплексу.

Ураховуючи викладене, є необхідність визначити склади колегій Комісії для перевірки практичних завдань, виконаних суддями під час іспиту у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

Керуючись статтями 83-85, 101 та пунктом 20 розділу ХІІ Прикінцевих і перехідних положень Закону, Порядком, Комісія

вирішила:

1. Визначити склад колегії Комісії з членів Комісії Бутенка В.І., Весельської Т.Ф. та Козлова А.Г. для перевірки практичних завдань з адміністративної спеціалізації, виконаних суддями 05, 11, 16, 17 квітня та 10 травня 2018 року під час призначеного рішенням Комісії від 02 березня 2018 року іспиту у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

2. Визначити склад колегії Комісії з членів Комісії Заріцької А.О., Козьякова С.Ю. та Щотки С.О. для перевірки практичних завдань з господарської спеціалізації, виконаних суддями 12, 13, 19, 20, 23 квітня та 14 травня 2018 року під час призначеного рішенням Комісії від 02 березня 2018 року іспиту у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

3. Визначити склад колегії Комісії з членів Комісії Заріцької А.О., Луцюка П.С. та Устименко В.Є. для перевірки практичних завдань з кримінальної спеціалізації, виконаних суддями 20, 28 березня, 04, 26 квітня та 08 травня 2018 року під час призначеного рішенням Комісії від 02 березня 2018 року іспиту у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

4. Визначити склад колегії Комісії з членів Комісії Бутенка В.І., Мішина М.І. та. Шилової Т.С для перевірки практичних завдань з кримінальної спеціалізації, виконаних суддями 26 березня, 02, 24 квітня та 04 травня 2018 року під час призначеного рішенням Комісії від 02 березня   2018 року іспиту у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

5. Визначити склад колегії Комісії з членів Комісії Василенка А.В., Весельської Т.Ф., Козлова А.Г. та Лукаша Т.В. для перевірки практичних завдань з цивільної спеціалізації, виконаних суддями 19 березня 2018 року під час призначеного рішенням Комісії від 02 березня 2018 року іспиту у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

6. Визначити склад колегії Комісії з членів Комісії Макарчука М.А., Прилипка С.М., Тітова Ю.Г. та Щотки С.О. для перевірки практичних завдань з цивільної спеціалізації, виконаних суддями 22 березня 2018 року під час призначеного рішенням Комісії від 02 березня 2018 року іспиту у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

7. Визначити склад колегії Комісії з членів Комісії Василенка А.В., Лукаша Т.В., Макарчука М.А., Прилипка С.М. та Тітова Ю.Г.  для перевірки практичних завдань з цивільної спеціалізації, виконаних суддями 23, 27, 29 березня, 03, 25 квітня, 03, 07, 15 та 16 травня 2018 року під час призначеного рішенням Комісії від 02 березня 2018 року іспиту у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

Головуючий                                                                                                С.Ю. Козьяков

Члени Комісії:                                                                                            А.В. Василенко

                                                                                                                       Т.Ф. Весельська

                                                                                                                       А.О. Заріцька

                                                                                                                       А.Г. Козлов

                                                                                                                       Т.В. Лукаш

                                                                                                                       П.С. Луцюк

                                                                                                                       М.А. Макарчук

                                                                                                                       М.І. Мішин

                                                                                                                       Ю.Г. Тітов

                                                                                                                       В.Є. Устименко

                                                                                                                       Т.С. Шилова

                                                                                                                       С.О. Щотка